12 SepVad gör en kille extra åtråvärd?

Det finns en rad olika saker som sammantaget gör en kille extra åtråvärd. Det handlar helt enkelt om en förädlad helhet där vissa saker väger tyngre än andra.

Kläder

Hur en kille väljer att klä sig är tillsammans med håret och skägget de allra viktigaste för att attrahera det motsatta könet (eller samma), åtminstone rent utseendemässigt. Det gäller därför att hänga med i trenderna en aning och inte bara kasta på sig vad som helst.  Det kan helt enkelt vara värt att lägga ner lite extra tid och ekonomi på denna punkt, om man suktar efter kärleken.

Hår/skägg

Att nästan alla, oavsett kön, tycker att snyggt och välvårdat hår är attraktivt är väl knappast någon hemlighet? För en kille så gäller samma sak även för skägget, och det allra snyggaste är självfallet om både hår och skägg matchar varandra på ett snyggt sätt. Det går dock inte direkt att säga att en frisyr ska vara lång eller kort, eller om man enbart ska satsa på mustasch istället för helskägg, då detta upplevs olika av alla. Det viktigaste är dock som sagt att det ser välvårdat och snyggt ut. Då förbättras oddsen att bli åtrådd något enormt!

Accessoarer

När man väl börjar rota i det en aning så har en kille extremt mycket olika accessoarer till hands för att bättra på sitt utseende. Allt från slips och fluga till bälten, manschettknappar och hängslen. Ja, det finns helt enkelt gott om valmöjligheter och här handlar det egentligen mer om att hitta sin egen unika stil än någonting annat. Ett tips är dock att saker och ting om möjligt inte bör se alltför plottrigt ut. Lagom är bäst!

Smink

Det råder delade meningar om smink gör män snyggare och mera attraktiva eller inte. Här finns det egentligen inget rätt eller fel, men vad vi kan säga är att det blir allt vanligare att killar väljer att sminka sig själva för att helt enkelt se bättre ut, helst i storstadsregionerna. Det finns dock många som hävdar att en killes charm rent generellt ligger i att han inte är lika finslipad rent utseendemässigt som en tjej, och dessa individer tycker helt enkelt att det går till överdrift om en kille blir alltför fåfäng. Ja, som vanligt är det helt enkelt en svår balansgång.

Parfym

Något som man inte bör glömma bort i ekvationen är även hur man luktar. En killes lukt har en oerhört stor inverkan på hur han upplevs av potentiella partners, vilket gör att en extra dusch och en bra uppsättning av både parfym och deo är något av ett måste för var man.