09 DecUnika smycken för dig

Det är alltid trevligt när man hittar smycken med unik design som man inte köpt tidigare. Att få fylla på sitt smyckeskrin med något som inte så många andra har är alltid något som vi eftersträvar. Samtidigt så gäller det att det finns smycken som vi kan passa in på den outfit som man väljer. Det är inte alltid att det där unika designade smycket kanske passar in på den klädsel som man valt.

Självklart så är det viktigt att du tycker om det som du planerar införskaffa. Nätet kan vara en källa för dig som letar efter det unika. Samas Smycke är en av de som säljer egna designade smycken på nätet. För att få plats med nya härliga smycken så kanske man får rensa ur sitt smyckeskrin. Likaväl som vi rensar ur annat så kanske det är dags att kolla upp vad som kan tas bort för att ge plats för något nytt.

Ett bra tips är att bjuda hem sina väninnor för att byta smycken och accessoarer med varandra. Duka upp något gott att äta, tapas eller annan plockmat kan vara trevligt. Se även till att ha något i glasen. Lägg upp alla smycken på ett eget bord och ta en titt på vad de andra har. Kanske det är något som du skulle vilja byta till dig mot något smycke som du inte använt på det senaste året. På så sätt så kommer ni alla att kunna få något nytt i smyckeskrinet utan att behöva kasta bort något.