24 FebSnabba sätt till snyggt hår

Det finns många olika sätt att få ett vackrare och hälsosammare hår. Vi på bjuti har samlat våra favorittips i denna lilla listan

Tjej med rött hår

 • Hårförlängningar
  Det finns inget sätt att snabbare få ett fylligare och vackrare hår än att använda hårförlängningar. Idag är det dessutom så enkelt och billigt att det inte finns många anledningar att undvika det. Man skall dock inte tro att det är en ersättning för bra grundskötsel.
 • Frotera inte håret
  En sak man absolut bör undvika om man vill behålla hårets lyster och längd är att vara våldsam med handduken efter att man har duschat. Handduken bör endast användas för att krama ur det värsta vattnet ur håret, att gnugga sliter på håret och ger snabbt spruckna hårtoppar och ett allmänt risigt hår.
 • Välj rätt hårvårdsprodukter
  Vilka hårvårdsprodukter man bör välja är väldigt individuellt och beror bland annat på hur tjockt ditt hår är och om håret normalt sett är torrt  och slutet eller fett och tungt. Målet är att hitta en kombination som ger håret volym utan att det skall bli torrt och slitet. Baserat på det väljer du sedan först och främst schampo och balsam av bra kvalitet som passar just dina förutsättningar.
 • Gå till frisören oftare
  Att gå till frisören och toppa håret ofta kan tyckas motsägelsefullt om man vill ha längre hår men de kluvna ändarna man får på håret om man inte gör det är faktiskt ett ännu större problem. När den processen väl har börjat så slits nämligen håren snabbare, ofta snabbare än hårets tillväxt.