25 FebSköt om ditt löshår

Hur skall man sköta sitt löshår för att det ska hålla länge och vara en lönsam investering? Först och främst är det viktigt att komma ihåg att ett löshår precis som ett naturligt hår kräver mycket omvårdnad och skötsel för att det ska behålla såväl lyster som volym. Att sätta i extensions betyder inte att du vaknar på morgonen med ett perfekt stylat hår, man behöver dagligen ta väl hand om såväl sitt naturliga hår som löshår.

Borsta

Ett återkommande tips från proffsen är att borsta håret så ofta som möjligt för att det ska behålla sin glans och inte trassla ihop sig. Att använda olika typer av borstar är viktigt för att variera hårskötseln och på så sätt vårda både det naturliga håret och löshåret. En grövre så kallad svinborste är skonsam mot dina extensions och ger en naturlig glans åt håret. Det finns även specialborstar som är utmärkta för just extensions då de har flera små piggar, vilka gör så att borsten inte fastnar mellan fästena under själva borstandet. Sådana hittar du prisvärda på Pozehair. De är givetvis också skonsamma mot ditt naturliga hår.

Tvätta sällan

Är du ny användare av extensions eller vill du bara få lite tips om hur du bäst vårdar ditt löshår för att det ska hålla sig så länge som möjligt? Då kan du läsa den här guiden som hjälper dig att uppnå bästa resultat med ditt löshår. En sak du bör tänka på är att inte tvätta ditt löshår för ofta. Den regeln gäller också ditt egna, naturliga hår. Håret är som allra skörast när det är vått efter tvätten, då bör du inte heller styla det, möjligen bara fläta det lite löst för att skydda det.