23 JulMatcha kläder och smycken

Accessoarer utgör en viktig del av det vi har på oss. Genom val av accessoarer kan vi klä upp eller klä ned oss efter behov. Det är praktiskt till exempel om du vill gå direkt från jobbet till en kväll ute på stan. Dessutom är accessoarer personliga och berättar ofta en hel del om den som bär dem. Men det gäller att välja rätt accessoarer för olika tillfällen.

Satsa på kvalitet

Smycken är nog den vanligast förekommande sortens accessoar och idag finns det en uppsjö av varianter. Grundläggande är att det lönar sig att satsa på stilrena smycken av hög kvalitet av äkta metaller och stenar. De åldras vackert och du kan behålla dem länge utan att de slits ut eller du tröttnar på designen. Hos onlinebutiken Sofin hittar du ett brett utbud av olika stilar att jämföra.

Skapa kontraster

När det gäller att kombinera smycken och kläder finns det lite olika vägar att gå. I formella sammanhang kan det vara klokt att bära något mer klassiskt och nedtonat. Däremot blir det ofta snyggt att matcha en enkel utstyrsel med ett eller flera större smycken som ett halsband eller örhängen. Med hjälp av färgglada smycken kan du även sätta kontrast till en outfit i neutrala kulörer.