29 JulLöshår och fästmetoder

peruker

Att välja löshår är en hel vetenskap. Produkterna som finns på marknaden skiljer sig inte bara brett när det gäller funktion utan även när det gäller kvalitet. Här kommer allt det grundläggande du behöver veta om hårförlängningar och löshår.

Det första som skiljer olika löshårdsprodukter från varandra är fästena de använder sig av. Vad man bör välja här beror till stor del på vilket behov man har, hur länge det skall sitta i och om man har hjälp.

Clip-on

Om man är ute efter att bara förlänga eller förändra håret för en kväll så är clip-on den perfekta lösningen. Med dessa fästen är det otroligt enkelt att ta av och på förlängningen då de använder sig av små clips som man fäster direkt i håret.

Keratin

Om målet är att låta förlängningarna sitta kvar ett längre tag så är keratin den bästa lösningen. Keratinfästen är en typ av vax som man helt enkelt “limmar” fast löshåret med. Det enda negativa med denna lösningen är att det kan vara väldigt svårt att göra själv. Det är därför alltid bäst att ha en vän samt om det går, gå en utbildning i tekniken.

Peruk

Om man vill ha en helt ny frisyr för en kväll så finns det ingenting som slår att använda sig av peruker, perfekt för maskerader eller annan utklädnad. Dessa täcker hela ditt naturliga hår vilket gör dem förhållandevis enkla att ta på och av samt ger en helt ny look.