06 JulJaguar – “nytt” spännande klockmärke

 

Jaguar klocka

Inte förrän förra året fick jag själv upp ögonen för Jaguar. Jag ramlade över en butik i Spanien som sålde klockorna som såg nya, fräscha och annorlunda ut. Det verkade vara ett kvalitetsmärke, med riktiga urverk från Schweiz men jag hade aldrig sett dem tidigare, hur kunde det komma sig?

Jaguar har mycket riktigt funnits sedan 1928, tillverkats i Schweiz och där länge varit kända för kvalitet, som så många andra klockor därifrån. Kanske är det bara jag som inte hängt med men nu finns de tillgängliga i mycket större utsträckning nu, man hittar dem i butiker och i onlinebutiker, något jag inte upplevt hänt förut?

Otroligt spännande design och överkomliga priser, för att vara kvalitetsurverk från alperna. Åtminstone jag kommer hålla ögonen på dessa klockor den närmaste tiden!