15 JunFyll på din sminksamling

Eftersom smink är något som många använder på daglig basis är det vanligt att de tar slut rätt snabbt. Därför ska du se till att du alltid har dina favoritprodukter på lager så du inte saknar något när du ska till och sminka dig.

Många olika sminkprodukter

Det finns otroligt många olika sorters sminkprodukter på marknaden. Till exempel bassmink du använder för att skapa en bra bas till resten av din sminkning. De produkter som används då är foundation, concealer och puder. Köp din concealer på nätet för att få hem den inom ett par dagar. Sedan finns det ögonskuggspaletter i regnbågens alla färger för dig som vill sticka ut och tycker om att jobba med färger. Med andra ord finns det sminkprodukter för alla oavsett vilken nivå du är på.

Välj rätt smink

Eftersom utbudet på smink är stort kan det vara svårt att veta vilka produkter du ska köpa. Till att börja med ska du utgå från din hudton. Idag finns det foundations för alla hudtoner och därför har du möjlighet att välja en som passar dig. Är du ute efter ögonskuggor kan du utgå från din ögonfärg. Blå ögon tas fram med varma toner, till exempel brun och en grön ögonfärg tas fram med lila eller röda toner.