11 MayFramhäv din stil med rätt mobiltillbehör

Mobilen blir en allt större del av våra liv. Dels som sättet vi håller kontakt med vår omvärld men även som statussymbol. Tack vare mobilerna och alla dess tillbehör har vi fått helt nya sätt att uttrycka oss själva och vår stil. Nedan tänker vi gå igenom några olika typer av stilar samt vilka tillbehör som skulle kunna passa med dem.

Lyxigt, stilrent och moderiktigt

För de moderiktiga med de senaste, lyxiga kläderna så bör man utan tvekan införskaffa ett, eller flera skal och fodral. Vår favorit inom detta området är utan tvekan iDeal of Sweden som erbjuder några av de snyggaste och mest högkvalitativa skalen och fodralen till både iPhones och Android-telefoner. Oavsett om man vill ha ett lyxigt läderfodral eller ett skal i marmorstil så är det här man bör titta först.

När det kommer till väldesignat ljud så är Bang & Olufsen ett gammalt och välkänt märke. Med sin Beoplay A2 så visar det att de kan hänga med även i den moderna bluetoothvärlden. Högtalaren är extremt snygg och helt i metall bortsett från en läderrem som man lätt bär den i.  Högtalaren är dessutom designad för att ge välljud oavsett var man befinner sig i förhållande till högtalaren. True 360 är namnet de har valt för denna tekniken och enligt recensioner så fungerar det faktiskt riktigt bra.

högtalartelefon

Rockig stil

Vill man ha en lite tuffare stil så finns det ett märke som sista tiden har slagit stort på marknaden för mobiltillbehör. Märket vi pratar om är självklart Marshall som har utvecklat sin verksamhet från att huvudsakligen göra gitarrförstärkare till att nu även producera hörlurar, bluetoothhögtalare och till och med telefoner.  I dagsläget så visar de på sin hemsida upp fyra olika hörlurar och lika många högtalare. Produkterna klarar sig dessutom riktigt bra i tester och passar perfekt för att spela lite klassisk rock på sommarens grillkvällar.

VR-glasögon för telefoner.

VR eller Virtual Reality är riktigt hett just nu. För de som inte är redo att lägga flera tusenlappar finns det speciella glasögon som drar nytta av din telefon. Riktigt häftig upplevelse för lite pengar.

Med din telefon kan du välja olika banor att spela, och verkligen kliva in i den virtuella världen. Du kan åka berg och dal banor, vara under vatten och mycket, mycket mer.

VR-glasögonen blev årets julklapp 2016 och blev en riktig storsäljare som numer finns i många hem. De finns i många olika prisklasser och kvalité. Är du en inbiten spelentusiast är det nog en bra investering att köpa de av bättre kvalité, är det till ett barn räcker de billigare alternativen till gott och väl.