07 NovFörnya stilen och undvik vinterdeppen

Ett bra sätt att undvika att drabbas som värst av den vanliga vinterdepressionen är att se till att förnya sin stil lagom till vintern. Detta ger dig nämligen ny energi att bättre kunna tackla denna mörka och kalla period på året!

Vinterdeppen

När vintern väl anländer så är det lätt att ryckas med i det efterföljande mörkret samt kylan. Detta ledar alltför ofta till att människor kan bli lite lätt deppiga, ja till och med väldigt deprimerade i de fall där det vill sig riktigt illa. Det finns däremot en rad olika sätt att värja sig där allt ifrån en solsemester till ökad dos av fysisk träning är sådant som kan göra att man klarar sig undan i en betydligt större utsträckning.

Från puppa till fjäril

Bland alla dessa metoder vill vi dock denna gång slå ett rejält slag för att förnya sig själv rent stilmässigt. Genom att genomgå en liten förvandling i samband med vintern så kommer du genom denna få mer energi, så därigenom hjälper dig att tackla dessa mörka och kalla månader. Du har säkert upplevt lite av det vi talar om förut, som någon gång då du gått till frisören och gjort allt ifrån att klippa dig till att färga och sätta in vackert löshår som fått dig att se ursnygg ut! Vi misstänker att du en gång som denna klivit ut från frisören med ett extra stort leende på läpparna, redo att ta dig an världen med förnyad kraft.

Ja, vår fåfänga är faktiskt inte bara till ondo, utan det går även att använda sig av små knep som dessa de gånger som man verkligen känner att man behöver liva upp sig själv en aning och inget är väl galet med det? Eller hur?