28 JulFörnya garderoben billigt

billigt

Att förnya sin garderob brukar oftast bli en riktig dyr historia och vi har alla någon gång varit med om detta. Idag finns det dock sätt som gör att din shoppingdag förvandlas till ett rent nöje utan att bränna hål i din plånbok eller tvinga dig att klippa dina kreditkort efteråt.

Du kan till och med gå och handla olika märkeskläder med dessa metoderna och ändå spara in mycket pengar. Den enda risken är att det är så lätt att vi gärna spenderar de där extra kronorna på ytterligare kläder just för att det är så roligt.

Outletbutiker

Outletbutiker i alla olika typer av försäljningsgrenar har funnits ett tag, men det har inte varit så mycket väsen omkring dessa. Det finns de vanliga butikerna som du åker och besöker – och så finns det också outletbutiker du besöker på internet, den senare kan vara att föredra för att slippa den värsta trängseln som kan uppstå ibland. Det finns idag många olika typer av outletbutiker online där man finner allt från kläder till fiskeutrustning eller billiga verktyg. Priserna du hittar i dessa butiker är långt under ordinarie pris och är helt klart värt varenda krona utan tvekan. Det finns många sidor med ett stort utbud och fördelaktiga priser ute på internet idag. På dessa finner man bland annat fina märkeskläder som du normalt köper i butikerna – fast billigare. För en äkta shoppaholic torde detta vara paradiset.

Klädbytardag

Vill vi inte spendera några pengar eller helt enkelt inte har råd att lägga för mycket på kläder så finns det andra alternativ, till exempel klädbytardagar. Dessa tillfällen arrangeras emellanåt och är helt klart värda ett besök om du har kläder som du vill byta ut på grund av att de inte passar din garderob längre eller att något barn vuxit ur sina kläder. Ibland hittar vi även oanvända och helt nya kläder här också, då en del av oss tenderar att köpa sådant vi inte använder eller för att vi fick tre likadana tröjor i julklapp. Detta är ett bra och klokt alternativ som varmt kan rekommenderas. Om du vill läsa mer om olika klädbytardagar så har tidningen Sydsvenskan gjort en bra artikel om dessa.